2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU İLANI

TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR

Okul Aile Birliği Genel Kurul İlanı

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 26/10/2023 tarihinde saat 13:00´da okulumuzun konferans salonunda aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.

Gündem:

• 1.    Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın Okunması
  • 2.    Divan Başkanlığının oluşturulması
  • 3.    Okul Müdürü Sedat KILIÇ  ve  Okul-Aile Birliği Başkanı  Zeki PAMUK' un konuşması.
  • 4.    Yönetim ve Denetim faaliyet raporlarının okunması ve ibra edilmesi
  • 5.    Yönetim Kurulu üyeliğine veliler arasından 5 asil, 5 yedek üye seçimi
  • 6.    Denetim Kuruluna veliler arasından 1 asil,1 yedek; öğretmenler arasından  2 asil , 2       yedek üye seçimi.
  • 7.     Dilek ve temenniler.

Sedat KILIÇ                                                                                          Zeki PAMUK

Okul Müdürü                                                                          Hamdiye Ünlü İlkokulu Okul

A.B.Başkanı